Hoppa direkt till innehåll

Kraftfull och långsiktig webblösning

Man byter inte webblösning som man byter skjorta. För de allra flesta gäller det att hitta en lösning man trivs att arbeta med, som är flexibel och smidigt kan förändra sig när förutsättningarna förändras. Men också en lösning att växa i för framtiden, som bygger på trygga industristandarder, modern webbteknik och öppna lösningar mot omvärlden.
Det är Atlas CMS i ett nötskal.
 
Atlas CMS (Content Management System eller Innehållssystem) är en teknisk webbplattform utvecklad av eklundh.com. Med hjälp av Atlas kan vi bygga och drifta webbsajter och utveckla en mångfald med funktionsmoduler som ger webben dess nytta, förutom redaktionella informationssidor.

Versionsfritt

Atlas CMS är en webblösning som bygger på öppna standarder, följer Webbtillgänglighetslagen och har inbyggda funktioner för att hantera personuppgifter. Det finns heller ingen "version" av Atlas, du använder alltid den senaste versionen där alla funktioner ingår. Förändringar till befintliga funktioner utvecklas antingen som tillval för att nuvarande funktionalitet inte ska påverkas, eller så annonseras det i förtid så eventuella ingrepp ni behöver göra har ni gott om tid att anpassa er till.

Gränssnitt

Ju mer ni kan administrera själva, desto mindre behöver vi hjälpa er med det, vilket betyder att våra kunder har kontroll över i stort sett hela deras webbsida. All information, navigation och funktion underhåller ni själva direkt i webbläsaren. Vissa saker, som den övergripande designen på er sida och liknande måste vi hjälpa er att implementera eller förändra

Design

Vi hjälper er ta fram en design och utseende som passar er verksamhet, eller implementerar en design efter er profil eller skiss från tredjepart.

Administratörer

Ni lägger själva upp vilka inom er verksamhet ska ha tillgång till vad i Atlas CMS, vilket gäller både administration men även åtkomst till information, vilket gör det lätt att skapa en intern del av sidan för styrelsen, administratörer, medlemmar eller liknande.

Hosting

Webben hostas av eklundh.com så du behöver inte investera i någon hårdvara. Du betalar en månatlig hostingkostnad för drift, backup och Internetaccess. Du kan även teckna SLA-avtal för prioritering i supportloggen

Uppdateringar

Grundsystemet i Atlas uppdateras löpande och ingår i den avgift du betalar. Du kan själv vara med och påverka utvecklingsarbetet genom att ge oss feedback och framföra dina synpunkter och idéer. Våra användare är våra viktigaste utvecklare.

Kundspecifika moduler

I Atlas är det relativt lätt att bygga specialfunktioner utifrån dina önskemål. Utifrån en kravspecifikation lämnar vi alltid fasta offerter på kundspecifik utveckling. Mer generella moduler utvecklas löpande och du får automatiskt del av dessa.

Utbildning och Support

Kostnadsfri utbildning ingår med varje leverans. Därtill kan ytterligare utbildningstillfällen köpas vid behöv. Efter leverans ingår kostnadsfri support via Supportmodulen

Nära till utvecklingsavdelningen

En fördel är att vi finns nära dig och är lättillgängliga. Vi kan snabbt svara på frågor, fixa till problem och förbättra din webblösning.