Redigera innehåll i Atlas

De allra flesta funktionerna i Atlas har vad vi kalla Direktredigering. Det betyder att när du är inloggad som admin så ser du en grå "adminlist" i nederkant på sidan.
I den listen har du en knapp i formen av en penna. Om du klickar på den så går du in i redigera-läge för den sidan du är på.
Då ser du svarta lister över varje layoutmodul som tillåter direktredigering där du kan redigera, lägga till och göra inställningar för modulen. På det här sättet redigerar du banners, menyer, artiklar och det mesta innehåll i Atlas som du har kontroll över