Hoppa direkt till innehåll

Prisjusteringar Stadsnätswebben

2022-11-08
Precis som många andra så påverkas även vi av ökade utgifter på grund av oroligheterna som fortfarande pågår i världen just nu. Inflationen ökar, omkostnader likaså. Vi har inte en dyr verksamhet och vi har jobbat i alla år för att hålla ned kostnader så vi ska slippa höja våra priser gentemot våra kunder. Faktum är att vi inte haft en prishöjning sedan 2014 då vi ökade priset på Tjänsteguiden och Anslutamotorn från 3 350 till 3 500 kr per månad.
Vår styrka, enligt oss själva, har alltid varit att vi är måna om våra låga priser och snabba service gentemot våra kunder, plus att vi är oberoende leverantör av våra produkter.
Men nu är vi tyvärr här, där vi måste anpassa oss till marknaden och det rådande läget och justera upp våra priser. Inflationen ligger just nu på 9,7% så prishöjningen reflekterar det.

När?

JUL 2023
1
Dessa nya priser gäller från och med 1 juli 2023. Om ert avtal med dessa produkter har en aktiv bindningstid så gäller prishöjningen från dess att bindningstiden upphör, vanligast två år. Alltså, skrev ni avtal med oss 1 oktober 2021 så börjar de nya priserna gälla 1 oktober 2023.

Standardpris och rabatter

Ovan ser ni de nya standardpriserna. Eventuell mängdrabatt kommer justeras individuellt med samma procentsats. Om ni har frågor angående ert avtal och hur det påverkas, hör av er via supportloggen

Driftkostnader

I dagsläget så ändrar vi inte våra driftkostnader för plattformen, utan enbart priset för modulerna. Så detta gäller enbart er som har någon eller flera av ovanstående applikationer på er Atlaswebb. Vi hoppas givetvis att detta inte behöver justeras i framtiden men vill ändå flagga för att beroende på hur ekonomin ser ut så kan det komma framtida justeringar även på driften.